Ремонт металопластикових вікон

Металопластикові вікна - надійні сучасні конструкції, проте в процесі експлуатації вікон з ними можуть виникнути проблеми.

Ремонт металопластикових вікон дозволяє повернути вікнам початкові функціональні характеристики, убезпечити від подальших поломок, зберегти тепло і комфорт вашого житла. Сучасні металопластикові вікна мають дуже складну структуру, при їх виготовленні застосовуються новітні технології. Тому ремонт металопластикових вікон вимагає спеціальних технічних навичок і знань і повинен здійснюватися фахівцями. Фахівці ТМ "Білий Ведмідь" з радістю допоможуть Вам в ремонті і регулюванню вікон та інших металопластикових конструкцій.

Не забувайте, що дбайливе поводження знизить надалі ймовірність ремонту вікон.

  • Послуги з ремонту металопластикових вікон:
  • Діагностика вікон
  • Регулювання та ремонт фурнітури
  • Ремонт металопластикових вікон (заміна ручок, ремонт москітних сіток)
  • Заміна ущільнювача
  • Заміна склопакета

Діагностика вікон

Процес усунення дефектів починається з діагностики вікна. При цьому визначаються необхідні заходи, які слід вжити для усунення неполадок, щоб вікно працювало в нормальному режимі. Якщо ж проблеми можна вирішити на місці, то проводиться необхідна регулювання. Але так як сьогодні на ринку існує величезна кількість пластикових вікон, стало складніше усувати неполадки через великого розмаїття фурнітури, профілів і т.д. Найчастіше зустрічаються скарги на продування через вікно або ж на погану роботу фурнітури. Тому й необхідна діагностика роботи вікна, щоб знайти причини виникнення неполадок і вжити необхідних заходів для усунення дефектів

Регулювання фурнітури

Одним з найважливіших елементів вікна є фурнітура. Вона забезпечує щільний притиск до рами. Один раз на рік слід чистити і змащувати фурнітуру, щоб забезпечити надійну і довготривалу роботу. Якщо ж не дотримувати таких вимог, то фурнітура швидко зламається. З часом стулка під дією власної ваги може змінити своє становище щодо рами (тобто опуститися вниз). Однак сучасна фурнітура дозволяє опускати і піднімати стулку, а також зміщати її по горизонталі в петлевий групі для посилення або зменшення притиску. Правильна геометрія стулки досягається шляхом правильної установки підкладок між профілем і склопакетом. Краще буде, якщо цими роботами займеться майстер, так як невмілі дії призведуть до погіршення властивостей вікна. Щоб вільно регулювати притиск і хід фурнітури, існують регулювальні гвинти. Також існує регулювання притиску. Вона являє собою регулювання відповідних цапф або планок, залежно від фурнітури на притиснення до рами (так званий переклад фурнітури на зимовий або літній час року).

Ремонт фурнітури

Якість пластикових вікон в основному залежить від фурнітури.

Фурнітура - це набір різних механізмів і деталей, основною функцією яких є відкривання і замикання вікна. При цьому вони забезпечують щільність прилягання стулки до рами. Фурнітура є невід'ємною частиною пластикового вікна. Якщо вона буде якісною, то надійність і стабільність роботи в цілому гарантована. У разі неправильного встановлення фурнітури або її низької якості відбувається знос фурнітури. У цьому випадку потрібно замінити фурнітуру або замінити її деякі елементи. Також під час будівництва або ремонту, окремі частини фурнітури можуть бути засмічені штукатуркою тощо Для того, щоб не виникло нових проблем і Вам не довелося знову робити ремонт, не відкривайте вікно і почекайте приїзду нашого фахівця. Віконна фурнітура є непростим механізмом і вимагає якісного обслуговування і грамотного сервісу.

Якщо Ви хочете поміняти зношену фурнітуру або замінити поворотну фурнітуру на поворотно-відкидну, Вам варто звернутися до нас.

Ремонт пластикових вікон

На сьогоднішній день металопластикові вікна вважаються найнадійнішими і функціональними вікнами. Завдяки сучасним матеріалам і передовим технологіям такі вікна мають дуже високі експлуатаційні характеристики. Металопластикові вікна майже не вимагають ремонту, хоча в деяких випадках він необхідний. Металопластикові вікна - не дешеве задоволення, тому до ремонту варто підходити відповідально. Дуже важливо виявити несправність в металопластикових вікнах вчасно і відразу ж її усунути. Так як експлуатація несправного вікна призведе до ще більших неполадкам і дефектам і ускладнить процес ремонту вікна, слід дивитися за станом вікон. Вчасно помічені неполадки заощадять Ваші витрати на ремонт. А завдяки цьому Ваші вікна прослужать довше.

При покупці вікон більшість замовників набувають додаткові аксесуари для металопластикових вікон, це і москітна сітка, і підвіконня, і відлив які з якихось причин можуть пошкодитися. Пошкодження москітної сітки умовно діляться на великі й дрібні. Великі - це пошкодження або самого каркаса, або сітчастого полотна.

Якщо це сталося, ми можемо здійснити ремонт або зробити заміну.

Заміна ущільнювача

Якщо Ви помітили, що Ваші вікна недостатньо герметичні, Вам варто замінити ущільнювач на вікнах. Фахівці нашої компанії підберуть і швидко встановлять ущільнювач і Ви забудете про такі проблеми, як продування і т.п.

Ми пропонуємо Вам ущільнювач, який має здатність зберігати свою еластичність протягом довгого часу. Він стійкий до температурних коливань.

Заміна склопакета

Якщо взимку усередині склопакета утворюється конденсат, найімовірніше, сталася його розгерметизація. Фахівці нашої компанії Вам допоможуть і встановлять новий якісний склопакет. Також ми можемо зробити заміну однокамерних склопакетів на двокамерні або встановити енергозберігаючі склопакети, склопакети з аргоном які володіють високими шумо-та теплоізоляційними властивостями.

Як правило, склопакети складаються з 2-3 листів скла, які з'єднані між собою дистанційною рамкою. Також в склопакеті є від 1 до 2 геометричних камер (заповнених повітрям), їх кількість залежить від числа стекол. З алюмінієвого сплаву робляться дистанційні рамки. Для заповнення таких рамок використовують синтетичний цеоліт або ж технічний силікагель, які забезпечують осушення повітря в камерах склопакета. При використанні осушувачів майже виключається можливість появи конденсату між склом. Якщо ж конденсат з'являється, це говорить про те, що склопакет розгерметизувався або присутній шлюб у виготовленні.

Коли потрібна заміна склопакета:

  • розгерметизація склопакета;
  • сколи та тріщини на стеклах;
  • заміна звичайних стекол на енергозберігаючі;
  • заміна однокамерних на двокамерні;
  • посилити теплоізоляційні властивості вікна (заповнити інертним газом простір між стеклами)

Якщо Ваше скло тріснуло або розбилося, ми замінимо його на новий склопакет.

cервис_и_ремонт

Пов`язані пости

Залишити відповідь