Характеристики та властивості вікон

Екологічність пластикових вікон.
 Якщо ми не можемо позбутися шкідливого ​​свинцю на вулиці через вихлопні гази автомобілів то в своїй квартирі це можна реалізувати за допомогою установки вікон з ПВХ профілю без свинцевих добавок!

 При виборі вікон переконайтеся що вони виготовлені з матеріалів без шкідливих домішок. Саме німецькі вікна, відомі на ринку своєю високою якістю і екологічністю вони завоювали популярність практично у всіх європейських країнах завдяки відмінним споживчим властивостям і дотриманню екологічних норм і вимог. Все це завдяки новій технології виробництва вікон ПВХ з використанням кальцієво-цинкового стабілізатора (безпечного для людини і навколишнього середовища), що дозволило відмовитися від свинцю та шкідливих токсичних матеріалів. Купити такі вікна в Луцьку сьогодні не проблема.
 Невелика частка свинцю, яка не відчутна в повітрі, може стати причиною багатьох захворювань, особливо у дітей, які в десять разів більше піддаються дії свинцю. Якщо ми не можемо позбутися шкідливої ​​свинцю на вулицях, то хоча б в домашніх умовах задумаємося про здоров'я!
 Без свинцеві профілі рекомендовано використовувати навіть в приміщеннях, де знаходяться вагітні жінки, маленькі діти, аллергетиків і астматики. Наприклад в США застосування свинцю як компоненту ПВХ заборонено вже багато років тому. Через те вікна  користуються там дуже великою довірою.
Звукоізоляція вікон.
 Щоб у Вашому будинку була тиша і затишок використовуйте в металопластикових вікнах двох камерний стеклопакет.Якісні металопластикові вікна пригнічують шум на 30-40 дБ - це звук шереху листя при середній інтенсивності вітру. Якість звукоізоляції залежить від кількості стікла в пакеті і від товщини самого скла.
Енергозбереження вікон.
 Однією з важливих характеристик металопластикового вікна - енергозбереження. Для опалювальних приміщень в Україну не рекомендується встановлювати однокамерний склопакет. Для того щоб збільшити енергозбереження найчастіше застосовують двох камерний склопакет з повітряними проміжками між склом від 6 до 18 мм. Повітря, яке заповнює проміжок, є відмінним теплоізолятором. Щоб уникнути попадання вологи в повітряний простір стікло разом з рамкою обробляють спеціальним герметиком.
  Для більш ефективного енергозбереження можна також використовувати спеціальні низько емісійні покриття, які наносяться на скло. Покриття бувають "твердими" і "м'якими" і позначаються відповідно як К-покриття і i-покриття.
Герметичність вікон.
 Самі по собі пластикові вікна не створюють комфортних умов прохолоди або тепла; такі характеристики забезпечуються завдяки гарній теплоізоляції вже готової конструкцій. Тому, приміром, якщо Ви проживаєте в панельному будинку і добре себе відчуваєте завдяки постійному провітрювання приміщення в літній період, навряд чи Вам знадобиться купівля кондиціонера.       Якщо Ви не любите провітрювати своє приміщення в холодну пору року, Вам теж ідеально підійдуть пластикові вікна. Додатково передбачена спеціальна система мікро провітрювання. У закритому стані звичайні металопластикові вікна не пропускають повітря, тому що відрізняються високим ступенем герметичності. Така характеристика, поза сумнівом, є позитивною, але за відсутності в приміщенні нормальної вентиляції в тих місцях, де випаровування води досягає великих об'ємів (кухня, пральня) волога не знаходить виходу і швидше за все на склопакетах і укосах утворюється конденсат.
 Для того щоб цього не відбувалося потрібно провітрювати приміщення через стулки або спеціальних припливних пристроїв, встановлених у зовнішніх стінах будівлі за межами віконного отвору.
Простота в обслуговуванні.
 Такі вікна практично не потребують косметичного ремонту і якому-небудь спеціальному обслуговуванні і не вимагають особливого догляду. Їх не потрібно красити. Досить протирати їх м'якою серветкою, змоченою у воді з невеликим додаванням звичного миючого засобу.
metalloplastikovye-okna-harkov

Залишити відповідь